Experience planten

Meer weten over bloei binnen neem dan contact op.

De Sprookjesboom

De Sprookjesboom is het meest bekende voorbeeld van onze experience planten. Het draait hierbij niet meer alleen om de plant, maar om de gehele beleving waarvan de plant onderdeel is. De Sprookjesboom is natuurlijk een attractie in de Efteling en daar is deze plant dan ook op gebaseerd. In de Sprookjesboom zit een echte plant, namelijk onze eigen Ficus Benjamina Green Kinky. Zo lijkt het net een echte boom! Leuk om uw assortiment mee
uit te breiden en ook de kinderen mee aan te spreken.

Onze koffie- en theeplanten

Van onze unieke koffie- en theeplanten hebben we ook experience planten gemaakt. Deze planten zitten in een mooi keramiek, geurt heerlijk en komt met een mooie koffiemok. Dit geldt ook voor onze theeplanten. Leuk om uw klanten een kant en klaar cadeau aan te kunnen bieden!

Online ons assortiment bekijken

Wilt u graag al onze experience planten bekijken? Dat kan gemakkelijk online! Hier vindt u alle experience planten en natuurlijk al onze andere planten. Mocht u nog vragen hebben over onze planten of de levering daarvan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)168 32 35 48.