Theeplantjes uit een blik

Theeplantjes uit een blik

Door een slimme samenwerking met een lokale theeplanten kweker, hebben we vanaf heden een nieuw product genaamd ‘Local Tea’. Binnen een maand zijn er al 2.000 stuks verkocht!

Local Tea

Samen met een lokale theeplantenkweker uit Zundert (Special Plant), hebben we en compleet vernieuwd product in ons assortiment; de theeplant in bruikbaar theevoorraadblik! De merknaam waar deze kweker zijn theeassortiment onder vermarkt is ‘Local Tea’ (www.localtea.com)

Ontstaan
De theeplanten werden al een tijdje los verkocht door De Groot. Nadat Petri op een beurs met de kweker van de theeplanten gesproken had ontstond het idee om de theeplanten samen met de koffieplanten te gaan verkopen. De koffieblikken bestonden al langer dus de link naar theeblikken was snel gemaakt.

Het huidige model heeft zijn ontstaan te danken aan een eerder theeblik; welke destijds verkocht werd onder de naam ‘Tea by Me’.

Maar vanwege naamsverandering en uitstraling van het gehele theeconcept was het de wens van Special Plant om met een hernieuwde uitstraling te komen. Het idee was snel bedacht maar de goede uitvoering liet helaas wat langer op zich wachten.