Kwekerij de Groot op de radio !

Kwekerij de Groot op de radio !

Kwekerij de Groot nu ook al op de radio?

Ja, de oplettende luisteraar van Radionl heeft onze naam allicht voorbij horen komen.
Natuurlijk, we houden ons bij voorkeur bezig met het kweken en distribueren van planten zoals jullie allemaal weten, toch waren we recent op de radio te horen inderdaad. Hoe dat zo kwam? Ik ga het jullie vertellen:

Sinds een aantal weken hebben wij een nieuwe trekker, een prachtige Daf XF en daar zijn we natuurlijk allemaal hartstikke trots op. De Daf rijdt dagelijks een aantal keren door het land en zelfs naar onze buurlanden, altijd met die opvallende Efteling Sprookjesboom oplegger waar iedereen een glimlach van op zijn gezicht krijgt. Met enige regelmaat worden er, al rijdende, foto’s genomen van deze opvallende verschijning, glunderende blikken van enthousiaste kinderen die vol verwachting kijken wie dan wel in deze wagen mag rijden: is het de wolf of toch de grootmoeder…? Meestal is het “gewoon” onze Johan maar word er toch niet minder blij gezwaaid en gekeken.
Toen Johan geparkeerd stond bij een klant zonder andere wagens om hem heen bedacht hij zelf ook eens een mooie foto te nemen van deze fraaie combinatie en besloot toen meteen dat hij zijn trots dan ook wel op kon sturen naar Radionl, maar hij had niet verwacht daar daadwerkelijk iets van te vernemen. Groot was zijn verbazing dan ook toen hij amper 10 minuten later, gebeld werd door Hessel van Radionl “Op volle kracht” met de vraag of hij tijd had voor een interview.
Daar stemde onze sociale Johan natuurlijk volmondig mee in en zo kwam het dat hij niet veel later te horen was op deze radiozender.
Hij werd de zogenaamde uitsmijter van de dag en daar hing ook nog een leuke prijs aan vast; een pakketje met een leuk tshirtje om in de wagen te hangen, wat stickers en natuurlijk ook een voucher voor een gratis uitsmijter!
Hessel stelde hem een aantal vragen en Johan beantwoorde zoals alleen hij dat kan, met een grote glimlach en vol enthousiasme en hij maakte tussen neus en lippen door mooie reclame voor Kwekerij de Groot en voor de Efteling en de Sprookjesboom.
Dat was een trots moment voor onze populaire vrachtwagenchauffeur die altijd voor iedereen klaar staat, een dikke pluim natuurlijk ook vanuit kwekerij de Groot; op naar heel veel veilige kilometers in die fijne nieuwe trekker.