Groen binnen

Meer weten over het groen houden van uw planten neem dan contact op.

ONS ASSORTIMENT AAN GROENE KAMERPLANTEN

Wij bieden u een groot assortiment aan verschillende soorten groene kamerplanten. Onze planten zien er prachtig uit, gaan lang mee en zijn duurzaam gekweekt. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Dieffenbachia: Deze prachtige, unieke plant kenmerkt zich door de bijzondere tekening op het blad. De combinatie van groen, zacht geel en wit zorgt voor een unieke uitstraling. Deze plant vindt u bij ons alleen in pot, maar natuurlijk ook in diverse arrangementen.
  • Ficus: Deze plant is erg bekend en in veel Nederlandse huishoudens terug te vinden. Dit komt door zijn unieke, stijlvolle uitstraling en doordat deze plant weinig onderhoud vereist. Kwekerij De Groot heeft het kwekersrecht op de Ficus Benjamina Kinky en is dus de enige kweker in Nederland waar u deze unieke plant kunt inkopen. De Ficus wordt ook gebruikt in de Sprookjesboom, een van onze experience planten.
  • Alocasia: Deze plant heeft een tropische uitstraling en is een echte eyecatcher. Deze plant staat ook wel bekend als de “olifantsoor”, natuurlijk door de grote bladeren die daaraan doen denken.
  • Varens: In ons assortiment hebben we ook veel verschillende soorten Varens. Deze zijn leuk in pot, maar staat ook prachtig in combinatie met andere planten in een arrangement.
  • Koffieplant: Deze plant, met officiële naar Coffea Arabica, heeft mooie glimmende bladeren en kan bij goede verzorging zelfs in de huiskamer tot bloei komen. Deze prachtige planten maken ook deel uit van onze experience planten. U vindt ze dan in een prachtig arrangement dat geheel in koffie-stijl is uitgevoerd.

 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN ONLINE

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment aan groene binnenplanten? Dan kunt u die hier online bekijken. Wij staan bekend om de toegevoegde waarde bij onze planten en verzorgen dan ook verschillende arrangementen en voorzien onze planten van mooi keramiek. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)168 32 35 48.